A vadászat gyakorlati menete

1. Jelentkezés

Töltse ki a honlapon található jelentkezési lapot, vagy keresse fel irodánkat e-mail-ben (info@eurohunting.hu) vagy telefonon (+3688871456)!

Az Ön igényei szerint összeállítjuk és elküldjük a legoptimálisabb ajánlatot kötelezettségek nélkül, feltüntetve benne a részletes programot az elindulástól a hazaérkezésig. Amennyiben az ajánlat elnyerte tetszését, küldje el irodánknak a vadászaton résztvevők adatait (név, útlevélszám vagy személyi igazolvány száma, fegyvertartási engedély vagy vadászati engedély száma, EU-fegyverútlevél,). A fegyverbehozatalhoz szükséges a meghívólevél küldése, ehhez tudnunk kell a fegyver típusát, kaliberét és a behozandó lőszer mennyiségét.

2. Szerződés

Miután minden részletét egyeztettük az itt töltött napoknak, elkészítjük a vadászati szerződést, amit aláírva vissza kell juttatnia irodánknak, ettől kezdve az Ön foglalása érvényes. A szerződés alapján, elküldjük a fegyverbehozatalhoz szükséges meghívólevelet, a részletes útleírást, majd lefoglaljuk a terület közelében található Önnek legmegfelelőbb szállást. A repülőgéppel érkező vendégeink számára transzfert biztosítunk. Igény esetén tolmácsról gondoskodunk. Lehetőségeinkhez képest a vadászatokon személyesen is jelen vagyunk.

3. Elszámolás

A vadászat végeztével a hivatásos vadásszal egyeztetve kitöltik a lőjegyzéket, amely az elszámolás alapját képezi. Ez tartalmazza az elejtett vadak és az igénybe vett szolgáltatások listáját, mely alapján cégünk elkészíti Ön felé a vadászat elszámolását. A gímbika és a dámbika esetében az elszámolás alapjául szolgáló agancssúly a kifőzést követő 24 órás nagykoponyás súly! Az őzbak estében az elszámolás alapjául szolgáló agancssúly, a kifőzést követő 24 órás kiskoponyás súly! Muflonkos estében az elszámolásnál a két csigahossz átlagértéke a mérvadó! Vadkan estében a két nagyagyar hosszának átlagértéke a mérvadó. Minden trófea mérése hivatalos trófeabírálaton történik.

A sikeres vadászatok után gondoskodunk a trófeák kikészítéséről és bírálatáról. Amennyiben Ön nem tudja megvárni a trófeabírálatokat hazánkban, úgy lehetőség van a trófeák külföldre szállítására is.

A számla euróban vagy forintban lesz kiállítva, a fizetés pedig a helyszínen készpénzben vagy utalással történik.